JS Helix 3 - шаблон joomla Joomla
Tα πακέτα των υπηρεσιών μας

Virtual

ΑΠΟ ΜΟΝΟ €95 ΤΟΝ ΜΗΝΑ!
Η παρουσίαση μιας επαγγελματικής εικόνας στους πελάτες και στους συνεργάτες σας είναι το κλειδί για την επιτυχία, έτσι η επένδυση σε ένα επαγγελματικό χώρο γραφείων...

Serviced Light

ΑΠΟ ΜΟΝΟ €180 ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

H Επιτυχία σημειώνεται όταν υπάρχει μείωση του κόστους,  ελαχιστοποίηση των εξόδων και αύξηση των πωλήσεων ...

Co-working

Αισθάνεστε μόνοι? Μοιραστείτε τον εργασιακό σας χώρο με άλλους ...

Η επαγγελματική συστέγαση (co-working) είναι μια σχετικά νέα ιδέα για τη δημιουργία προσιτών...

Serviced Office

Corinne Business Solutions ξεχωρίζει ως κορυφαίος παροχέας επαγγελματικών γραφειακών χώρων για διευθυντικά στελέχη χωρίς σταθερό χώρο εργασίας, επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις στην Κύπρο...

Υπηρεσίες Συνεδριάσεων

Ψάχνετε για μια επαγγελματική αίθουσα συνεδριάσεων για ενοικίαση με την ώρα, με τη μέρα, ή σε μια πιο σταθερή βάση; Δείξτε στους πελάτες και τους συνεργάτες σας ότι είστε επαγγελματίες...

Νοιαζόμαστε

Στην Corinne Business Solutions, είμαστε αφοσιωμένοι στο να διευκολύνουμε την επαγγελματική σας ζωή. Σας προσφέρουμε πληθώρα εξωτερικών υπηρεσιών, από γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη...
Ποιοί Είμαστε

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η Corinne Business Solutions (CBS) είναι μια νεοσύστατη εταιρεία η οποία παρέχει εικονικούς αλλά και εξυπηρετούμενους χώρους εργασίας σε ένα επαγγελματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις της CBS Ltd βρίσκονται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και στην οδό Ιάσωνος, δύο από τους κυριότερους και πιο κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, της πρωτεύουσας της Κύπρου, σε κοντινή απόσταση από κυβερνητικά γραφεία, τα γραφεία του Εφόρου εταιρειών, τράπεζες, καφετέριες, καταστήματα και ξενοδοχεία, όπως το Hilton Κύπρου.

Το Επιχειρηματικό Κέντρο της CBS στεγάζεται σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, το οποίο καλύπτει 750 τ.μ. γραφείων και χώρων εργασίας και ένα άλλο όροφο στην οδό Ιάσωνος. που καλύπτει 600m2 χώρων γραφείων και χώρων εργασίας. Τα δύο κτίρια διαθέτουν 50 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα γραφεία, με υποδομές επικοινωνίας, ψηλή τεχνολογία, χώρους υποδοχής, χώρους και υπηρεσίες συνεδριάσεων, κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Ενοικιάστε τώρα το εικονικό ή εξυπηρετούμενο σας γραφείο, για μικρή ή μεγάλη διάρκεια χρήσης και ενισχύστε το φορολογικό σας καθεστώς δείχνοντας ότι έχετε μια ενεργή επιχειρηματική βάση στην Κύπρο. Και αν χρειάζεστε γραμματειακή υποστήριξη ή επιχειρηματικές λύσεις, η CBS είναι εδώ για σας.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Επιχειρηματικού μας Κέντρου:

  • Μην χάσετε άλλο τηλεφώνημα
  • Ενοικιάστε αμέσως
  • Χωρίς αρχικά έξοδα εγκατάστασης
  • Εργαστείτε 24/7 στο δικό σας εξυπηρετούμενο γραφείο
  • Χαμηλές τιμές
  • Μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση
Επιπλέον οφέλη των πακέτων μας

Τηλεφωνικές κλήσεις

Η χρήση του προσωπικού σας αριθμού για την επιχείρηση σας δίνει λανθασμένη εντύπωση. Σαν μέρος των Ελαφρώς ή Πλήρως Εξυπηρετούμενων Γραφειακών μας πακέτων σας παραχωρούμε αποκλειστικό αριθμό για την επιχείρηση σας. Οι τηλεφωνήτριες μας θα απαντούν σε όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις της εταιρείας σας, θα λαμβάνουν μηνύματα από τους πελάτες σας ή θα μεταφέρουν τα τηλεφωνήματα σας, με βάση τις οδηγίες σας.

Γραμματειακή υποστήριξη

Αναλώστε τον χρόνο σας δημιουργώντας εισόδημα και αφήστε το γραμματειακό μας προσωπικό να φροντίζει για τα καθημερινά γραμματειακά ή διοικητικά σας καθήκοντα. Τα Επιχειρηματικά μας κέντρα προσφέρουν γραμματειακή υποστήριξη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, καλύπτοντας όλες τις διοικητικές σας ανάγκες διαχείρισης.

Αίθουσες συνεδριάσεων

Ψάχνετε για μια επαγγελματική αίθουσα συνεδριάσεων για ενοικίαση με την ώρα, την ημέρα, ή σε πιο τακτή βάση; Υποδεχθείτε τους πελάτες ή συνεργάτες σας στην επόμενη σας συνάντηση ή εκδήλωση, σε έναν από τους 3 Συνεδριακούς Χώρους των Επιχειρηματικών μας Κέντρων, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Καφές, νερό, μπισκότα κλπ

Προσφέρουμε δωρεάν καφέ, νερό, μπισκότα, κλπ, σε εσάς, στους υπαλλήλους και στους πελάτες σας, ώστε να κάνουμε τη διαμονή σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.
Επιπλέον οφέλη

Υπηρεσία αλληλογραφίας

Αν ταξιδεύετε πολύ ή αλλάζετε συχνά τοποθεσίες, η Υπηρεσία Αλληλογραφίας που προσφέρουμε είναι η ιδανική λύση. Το επαγγελματικό μας προσωπικό θα συλλέγει όλη την αλληλογραφία που λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού η κανονικού ταχυδρομείου και θα σας τα προωθεί ή θα τα κρατεί με ασφάλεια στο γραφείο σας για περαιτέρω οδηγίες.

Χώροι στάθμευσης

Και τα δύο Επιχειρηματικά μας Κέντρα Corinne διαθέτουν ένα αριθμό ιδιόκτητων υπόγειων και ισόγειων χώρων στάθμευσης. Επιπλέον, ένας μεγάλος Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης με 300 δωρεάν χώρους στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση 1 λεπτού με τα πόδια από τα επιχειρηματικά μας κέντρα.

Υπηρεσίες Υποδοχής

Η σωστή υποδοχή των πελατών ή συνεργατών σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Θα τους καλωσορίσουμε για λογαριασμό σας, θα τους συνοδέψουμε στο γραφείο σας ή στην αίθουσα συνεδριάσεων και θα τους κεράσουμε ένα ποτό. Επιπλέον, θα μπορούμε να τους μεταφέρουμε κάποια μηνύματα ή να τους ενημερώσουμε για τις εργασίες της εταιρείας σας.

24/7

Και στα δύο μας Επιχειρηματικά Κέντρα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το γραφείο σας και όλες τις ανέσεις που προσφέρουμε σε ένα πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο. Σε όλους τους ενοίκους προμηθεύουμε ειδικές κάρτες εισόδου και κωδικούς για το Σύστημα συναγερμού, για μέγιστη ασφάλειά.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ιδέες, με προσωπική προσέγγιση όλο το 24ωρο, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, για εδραίωση σταθερών και μακροπρόθεσμων εταιρικών σχέσεων βασισμένων στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ακεραιότητα, στους πλέον καταλληλους εργασιακούς χώρους ωστε να μπορέσει η επιχείρηση σας να αναπτυχθεί σωστά.

Επικοινωνία

Γεωργίου Γρίβα Διγενή 28, 1066, Λευκωσία, Κύπρος
Tel:+357-22516636
Ιάσονος 1, 1ος όροφος, 1082, Λευκωσία, Κύπρος
Tel: +357 22 584050
info.cbs@cytanet.com.cy

Μέλος

 
 
 

Δες τε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα