JS Helix 3 - шаблон joomla Joomla

Serviced Light Package

 

ΑΠΟ ΜΟΝΟ €180 ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

 H Επιτυχία σημειώνεται όταν υπάρχει μείωση του κόστους,  ελαχιστοποίηση των εξόδων και αύξηση των πωλήσεων ...

Οι επιχειρήσεις μπορούν πραγματικά να ανθίσουν όταν έχουν μια σοβαρή επαγγελματική διεύθυνση, έναν επαγγελματικό χώρο εργασίας, την καλύτερη ομάδα υποστήριξης, βραχυπρόθεσμες μισθώσεις και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε λύσεις, όλα για ένα μικρό κόστος.

Τα πακέτα μας Serviced Light, σας δίνουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να μισθώσετε χώρο γραφείων στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρου, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να επεκταθεί σε άλλες αγορές, αυξάνοντας έτσι το μερίδιο αγοράς σας.

Έτσι ενοικιάστε τώρα το επιπλωμένο / εξυπηρετούμενο γραφείο σας, για μικρό ή μεγάλο χρόνο χρήσης, έτσι ώστε να ενισχύσετε περαιτέρω το φορολογικό σας καθεστώς, έχοντας μία ενεργή επιχειρηματική βάση /γραφείο στην Κύπρο. Ή αν έχετε  ανάγκη της γραμματειακής μας υποστήριξης ή των έξυπνων επιχειρηματικών μας λύσεων, η  Corinne Business Solutions είναι εδώ για σας.

Η Corinne Business Solutions βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες και κεντρικές περιοχές της Λευκωσίας, πολύ κοντά σε Κυβερνητικά γραφεία, στο γραφείο του Εφόρου Εταιρειών, δίπλα σε κύριες  τράπεζες,  καφετέριες, καταστήματα και σημαντικά ξενοδοχεία όπως το Hilton Κύπρου.

Τα Επιχειρηματικά Κέντρα της  Corinne Business Solutions  στεγάζοναι σε 2 κτήρια που περιλαμβάνουν 50 πρόσφατα ανακαινισμένα γραφεία, κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες συνεδριάσεων, όλα εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία.

ΠΑΚΕΤΟ SERVICED LIGHT

 • Επαγγελματική διεύθυνση
 • Επαγγελματική απάντηση τηλεφώνου, στο όνομα της εταιρείας σας.
 • Λάβετε την επαγγελματική σας αλληλογραφία στην Διεύθυνση του γραφείου σας. Έχετε την επιλογή να την παίρνετε από το κέντρο μας ή  να σας την διαβιβάζουμε σε τακτική βάση, όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή με δικό σας αποκλειστικό αριθμό (για το πακέτο "VIRTUAL ο αριθμός  τηλεφώνου είναι "κοινόχρηστος" )
 • Ξεχωριστή αποκλειστική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου E-mail (για το πακέτο "VIRTUAL δεν υπάρχει αποκλειστική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ένα "κοινόχρηστο E-mail)
 • Ένας «κοινόχρηστος» αριθμός τηλεομοιότυπου (Telefax)
 • Yπηρεσία διαβίβασης ή φύλαξης μηνυμάτων
 • Υπηρεσία φιλτραρίσματος μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ και εισερχόμενων κλήσεων.
 • Συλλογή και προώθηση της αλληλογραφίας, σε όποιο προορισμό εσείς θέλετε
 • Ειδικές τιμές για την χρήση γραφείων, αίθουσας συνεδριάσεων και χώρων στάθμευσης (π.χ. για συναντήσεις με πελάτες)
 • Άλλες διάφορες υπηρεσίες (π.χ. αρχειοθέτηση εγγράφων(filing)

Χρόνος ετοιμασίας του πακέτου: 1 έως  7 μέρες

Τηλεφωνική γραμμή

Έξυπνη, φιλική, και  διαθέσιμη επαγγελματίας τηλεφωνήτρια, όταν τη χρειάζεστε. Είναι η επαγγελματική φωνή με μια προσωπική πινελιά, όταν ο πελάτης σας καλεί. Τηλεφωνήτρια  που εκπροσωπεί την εταιρεία σας, με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Παρέχεται μια δική σας τοπική τηλεφωνική γραμμή. Μία  επαγγελματίας τηλεφωνήτρια απαντά στις εισερχόμενες κλήσεις στο όνομα της εταιρείας σας (αυτό ισχύει για το πακέτο Serviced Light) ή στο όνομα του Επιχειρηματικού Κέντρου μας (αυτό ισχύει για τo VIRTUAL), παίρνει ένα μήνυμα και το προωθεί, σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Τηλεομοιοτυπία

Τα τηλεομοιότυπα (φαξ) προωθούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη, μέσω φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προώθηση Αλληλογραφίας

Μία επαγγελματική  διεύθυνση παρέχεται με σκοπό την βελτίωση της εικόνας της εταιρείας. Η αλληλογραφία συλλέγεται σε τακτική βάση και στη συνέχεια διαβιβάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη, μέσω φαξ, Ε-mail ή ταχυδρομείου.

Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet services)

Η παρουσία στο διαδίκτυο προσφέρεται με τη μορφή της εξατομικευμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αυτό ισχύει για τα πακέτα εξυπηρετούμενου γραφείου /"SERVICED PACKAGES"). Σχεδιασμός Ιστοσελίδας και φιλοξενία της (hosting) μπορεί να παρέχεται και μπορεί να αποτελείται από μία ή περισσότερες σελίδες βασικού σχεδιασμoύ. Όλα τα λογότυπα, κείμενα και εικόνες μπορούν παραχωρηθούν  από τον πελάτη ή να προταθούν από τον σχεδιαστή μας. Επιθυμητά χρώματα και ειδικά αιτήματα θα λαμβάνονται υπόψιν.

Κέντρο υποστήριξης επιχειρήσεων

 • Επικοινωνία και Υπηρεσίες Υποστήριξης Τεχνολογίας Πληροφορικής (Information Technology support)
 • Διευθετήσεις Ταξιδιών (εισιτήρια, ξενοδοχεία)
 • Διοργάνωση συναντήσεων και  βοήθεια σε συναντήσεις, δεξιώσεις, δείπνα, κλπ.
 • Προσωρινή γραμματειακή υποστήριξη
 • Φωτοτυπικές υπηρεσίες /Υπηρεσίες σάρωσης
 • E-mail / φαξ
 • Παροχή αίθουσας συνεδριάσεων
 • Μεταφράσεις
 • Υπηρεσίες Courier ή ταχυδρομικές υπηρεσίες
 • αρχειοθέτηση

(Κάποιες από τις παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν και άλλες χρεώνονται)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας


 

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ιδέες, με προσωπική προσέγγιση όλο το 24ωρο, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, για εδραίωση σταθερών και μακροπρόθεσμων εταιρικών σχέσεων βασισμένων στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ακεραιότητα, στους πλέον καταλληλους εργασιακούς χώρους ωστε να μπορέσει η επιχείρηση σας να αναπτυχθεί σωστά.

Επικοινωνία

Γεωργίου Γρίβα Διγενή 28, 1066, Λευκωσία, Κύπρος
Tel:+357-22516636
Ιάσονος 1, 1ος όροφος, 1082, Λευκωσία, Κύπρος
Tel: +357 22 584050
info.cbs@cytanet.com.cy

Μέλος

 
 
 

Δες τε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα